Υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής: 118 νέες θέσεις εργασίας

Στη πρόσληψη 118 εποχικών υπαλλήλων θα προχωρήσει η Υπηρεσια Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Γενικής Γραμματείας Υποδοχής του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, προκειμένου να καλύψει τις παροδικές ανάγκες της στην Αττική στο πλαίσιο του έργου με τίτλο: «Ενίσχυση της Υπηρεσίας Υποδοχής & Ταυτοποίησης μέσω της ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού της».

Το έργο υλοποιείται με χρηματοδότηση της Ύπατης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες (UNHCR). Η πλειονότητα των θέσεων αφορά διοικητικό προσωπικό πανεπιστημιακής και τεχνολογικής εκπαίδευσης. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα ημέρες και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στην έδρα της Υπηρεσίας μας στην Αθήνα (Λ. Συγγρού 83, Τ.Κ. 11745) και στο χώρο των ανακοινώσεων των δημοτικών καταστημάτων των Δήμων Αθηναίων, στον οποίο εδρεύει η υπηρεσία, και Περάματος, Χαϊδαρίου, Ωρωπού, Ελευσίνας, Ραφήνας – Πικερμίου, Λαυρεωτικής, Δέλτα, Λαγκαδά, Ωραιοκάστρου, Αλεξάνδρειας, Βέροιας, Κατερίνης, Σερρών, Παιονίας, Δράμας, Καβάλας, Τανάγρας, Θηβαίων, Χαλκιδαίων, Λαρισαίων, Τρικκαίων, Πωγωνίου, Ζαγορίου, Ζίτσας, Κόνιτσας και Ζηρού, στα γεωγραφικά όρια των οποίων θα απασχοληθεί το προσωπικό που θα προσληφθεί, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Υπηρεσία Υποδοχής και Ταυτοποίησης, Λ. Συγγρού 83, Τ.Κ. 11745, και ώρες 9.00 με 15.00 απευθύνοντάς την στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Υποστήριξης, υπόψη κ. Γεωργίου Παραμανίδη (τηλ. επικοινωνίας: 210-9285109, 210-9285106, 210-9285151, 2109-285129, 210- 9285145).

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα