Τ. Κουίκ: Η Ελλάδα μπήκε σε νέα εποχή, σας καλούμε να επενδύσετε

Την πορεία της ελληνικής οικονομίας ανέλυσε ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό, Τέρενς Κουίκ, τονίζοντας πως μπήκε σε μία νέα πορεία και εποχή, σε χαιρετισμό που απηύθυνε κατά την έναρξη του ελληνο-λιβανικού επιχειρηματικού φόρουμ, που διεξάγεται στη Βηρυτό.

«Μετά από επτά χρόνια οικονομικών αναπροσαρμογών και μεταρρυθμίσεων, που είναι γεγονός ότι είχαν μεγάλο κόστος στις κοινωνικές και επιχειρηματικές δομές της πατρίδας μου, η ελληνική οικονομία μπήκε πλέον σε μία νέα πορεία. Σε νέα εποχή» ανέφερε από το βήμα του φόρουμ ο κ. Κουίκ, ο οποίος βρίσκεται στο Λίβανο ως επικεφαλής επιχειρηματικής αποστολής του υπουργείου Εξωτερικών. «Πορεία, η οποία εκτός από τους θετικούς δείκτες που αναγνωρίζουν όλοι οι παράγοντες της διεθνούς αγοράς, εκπέμπει πλέον εμπιστοσύνη, που βοηθά στην ανάκαμψη μεγάλων επενδύσεων στην Ελλάδα, σημειώνοντας ταυτόχρονα θεαματική πτώση του δείκτη της ανεργίας» πρόσθεσε, σύμφωνα με ανακοίνωσή του.

Επίσης, ο υφυπουργός Εξωτερικών, εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης, στο πλαίσιο της επιχειρηματικής αποστολής, απηύθυνε -εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης- πρόσκληση στους επενδυτές του Λιβάνου να έρθουν στην Ελλάδα για επιχειρηματικές δραστηριότητες σε προσοδοφόρους τομείς, όπως είναι ο κατασκευαστικός, ο τουριστικός, ο αγροτικός, ο ναυτιλιακός.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα