Τσαβούσογλου: Μην μας υποχρεώσετε να δείξουμε τι μπορεί να κάνει ο στρατός μας

“Φωτιά” έχει πάρει το τελευταίο 24ωρο ο πόλεμος δηλώσεων μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών απάντησε σε όσα υποστήριξε, το πρωί της Κυριακής, ο Πάνος Καμμένος, απειλώντας ευθέως την Ελλάδα.

AdTech AdΣύμφωνα με πληροφορίες αμέσως μετά την ολοκλήρωση ενός συνεδρίου στην Αττάλεια, ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου ρωτήθηκε από Τούρκους δημοσιογράφους για τις δηλώσεις του Έλληνα ΥΕΘΑ και εκείνος απάντηε ότι η Ελλάδα δεν θέλει να δει τι μπορεί να κάνει ο τουρκικός στρατός.

Ο κ. Τσαβούσογλου είπε, μεταξύ άλλων, ότι με την Ελλάδα υπάρχει σε εξέλιξη ένας διάλογος και ο συγκεκριμένος υπουργός προσπαθεί να τον εμποδίσει. “Είναι το κακομαθημένο παιδί της ελληνικής κυβέρνησης” σημείωσε ο Τσαβούσογλου χαρακτηρίζοντας τον Πάνο Καμμένο κομπλεξικό. “Δεν θα λάβουμε υπόψη τις απόψεις ενός ανθρώπου που ζει μέσα στα κόμπλεξ του” πρόσθεσε και ζήτησε από την ελληνική κυβέρνηση να θέσει υπό τον έλεγχό της τον υπουργό Άμυνας.

Όμως δεν σταμάτησε και είπε με προκλητικό τρόπο: “Οι Έλληνες ξέρουν καλά το τι μπορεί να κάνει ο τουρκικός στρατός, μη μας υποχρεώσει να το δείξουμε. Ας μην δοκιμάσουν την υπομονή μας”.

Νωρίτερα, ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στον ΣΚΑΙ τόνισε: “Δεν υπάρχει περίπτωση να πατήσουν το πόδι τους σε ελληνικό νησί. Θα αντιμετωπιστούν. Ας πατήσουν, αλλά μετά να δούμε αν θα φύγουν από εκεί».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα