Τσίπρας σε δημοσιογράφους: Όχι, ρε παιδιά, πού να πάει ο Καμμένος;

Η χαλαρή κουβέντα του Αλ. Τσίπρα με τους δημοσιογράφους και η αποκάλυψη για τον Π. Καμμένο
Με καλή διάθεση βγήκε πριν από λίγο ο πρωθυπουργός από την Αίθουσα της Ολομέλειας και απάντησε με χαλαρότητα στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες που… του την είχαν στημένη στο διάδρομο.

«Να περιμένουμε άγρια κόντρα;» τον ρώτησαν για την αυριανή συζήτηση που ολοκληρώνεται με τις τοποθετήσεις επί του προϋπολογισμού και θα μιλήσουν οι πολιτικοί αρχηγοί. «Όχι», απάντησε χαμογελαστός ο πρωθυπουργός. «Ο προϋπολογισμός είναι θεσμική συζήτηση μιλάμε για νούμερα και πίνακες. Άλλωστε, δεν βλέπετε πώς είναι το κλίμα σήμερα; Με Δήμα και Χουλιαράκη να μιλάνε με το σις και με το σας. Οξφόρδη ήμασταν».

 

Οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν ακόμη αν υπάρχει ειδικός λόγος για το υπουργικό που προγραμματίστηκε την επομένη της ψήφισης του προϋπολογισμού. «Δεν υπάρχει λόγος. Έχουμε καθυστερήσει. Κάνουμε κάθε μήνα», είπε και πάλι καθησυχαστικά. Στην πιο αιχμηρή ερώτηση, πάντως, ο πρωθυπουργός απάντησε με πολύ απλά λόγια: «Έχετε plan Β αν ο Πάνος Καμμένος αποχωρήσει και πάρει τους υπουργούς του;». «Όχι ρε παιδιά, πού να πάει; Μην ανησυχείτε!», απάντησε ο Αλ. Τσίπρας.

ethnos.gr

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα