Αλ.Τσίπρας:Εμείς είμαστε εδώ με το μέτωπο καθαρό και δίνουμε τον αγώνα για την κάθαρση

 

tsipras-3-630x400Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρα, μιλώντας στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης επί της τροπολογίας για τις offshore,τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται σε στρατηγικό αδιέξοδο και το έβαλε στα πόδια από τη Βουλή γιατί συνειδητοποίησε ότι κατά την ονομαστική ψήφιση της διάταξης που αφορά στις εξωχώριες εταιρίες, θα είχε τεράστιες απώλειες.

Παράλληλα,υπογράμμισε, ότι η ΝΔ μπορεί να τρέχει να προλάβει την προθεσμία για να δηλώσει μετοχικά κεφάλαια σε εταιρείες του εξωτερικού.Ο κ.Τσίπρας ξεκαθάρισε πως καμία σκιά,«καθαρά λόγια για όλους δεν  πρόκειται να ανεχτούμε μύγα στο σπαθί μας σε θέματα ηθικής».

Δεν είναι τα δικά μας στελέχη στις λίστες και δίνουμε έναν έντιμο αγώνα μέσα σε συνθήκες χρεοκοπίας που δε δημιουργήσαμε είπε ο πρωθυπουργός.

«Εμάς δεν είναι τα δικά μας στελέχη στις λίστες και στα Panamapapers, εμείς είμαστε εδώ με το μέτωπο καθαρό και δίνουμε τον αγώνα για την κάθαρση».

Παράλληλα,επισήμανε ότι όποιος εκτίθεται στην πολιτική ας έχει τις δραστηριότητές του εντός χώρας και ας έρθει αντιμέτωπος με τις ευθύνες του.

Επίσης,ο κ.Τσίπρας κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για πολιτικό λόγο βασισμένο στα πρωτοσέλιδα του κίτρινου Τύπου.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα