Τρ. Αλεξιάδης: Να συζητήσουμε και τα δάνεια της Ν.Δ., της Σπυράκη, του Γεωργιάδη, όχι μόνο του Πολάκη

«Το πολιτικό ζήτημα είναι ότι ο κ. Πολάκης βρίσκεται στο στόχαστρο επειδή κάνει συγκεκριμένη δουλειά στο Υπουργείο Υγείας» τόνισε ο υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Τρύφων Αλεξιάδης στο OPEN.

«Ο κ. Πολάκης και ο κ. Ξανθός έχουν χτυπήσει συγκεκριμένα συμφέροντα και έχουν στοχοποιηθεί από πολιτικούς χώρους και συγκεκριμένα ΜΜΕ» πρόσθεσε.

«Ο ίδιος ο Π. Πολάκης μόνος του είπε να γίνουν όλοι οι έλεγχοι που πρέπει να γίνουν. Το δάνειο είναι νομότυπο, το ξέρουμε ήδη από χθες», υπενθύμισε, προσθέτοντας ότι «κανείς τραπεζικός δεν υπογράφει τη χορήγηση δανείων αν δεν υπάρχουν οι καλύψεις του νόμου».

Ο Τρ. Αλεξιάδης συνέχισε λέγοντας ότι «πρέπει να συζητήσουμε για το δάνειο του κ. Πολάκη αλλά να συζητήσουμε και για τα δάνεια της κ. Σπυράκη που με βάση το πόθεν έσχες της είναι ύψους 713.000 ευρώ, ή τα δάνεια του κ. Γεωργιάδη. Να συζητήσουμε για τα δάνεια όλων καθώς και για τα δάνεια των κομμάτων».

Επίσης,  απευθυνόμενος στον κ. Θεοχάρη,  ο Τρ. Αλεξιάδης ρώτησε να πει πότε θα αποπληρωθούν τα υπέρογκα δάνεια της Ν.Δ.: σε 20 ή σε 40 χρόνια;

avgi.gr

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα