Τρ. Αλεξιάδης: Η περίεργη «αμνησία» της ΝΔ (Βίντεο)

 Στην εκπομπή ”ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ” του Bluesky ο Τρύφων Αλεξιάδης αποκάλυψε την περίεργη ”αμνησία” της ΝΔ στο θέμα του πίνακα με τους φόρους του ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα είπε: Από τον πίνακα αυτόν ξεχάστηκε ο φόρος τηλεοπτικών διαφημίσεων, που επιβλήθηκε από κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ αλλά… δεν εφαρμόστηκε ποτέ, αφού τελευταία στιγμή, με πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, ανέβαλαν την εφαρμογή του. Δεν περίμενα βέβαια να γίνει δημοσιογραφική έρευνα από κανέναν για το θέμα αυτό.

Ίσως η ΝΔ ξέχασε τον φόρο αυτό, όπως ξέχασε την παράγραφο από συνέντευξη του κ. Μητσοτάκη, για επιχειρηματίες στο χώρο των ΜΜΕ, που έχουν ναυτιλιακές δραστηριότητες και ποδοσφαιρικές ομάδες.

Είναι πολύ σημαντικό ότι η κυβέρνηση καταργεί τον φόρο στο κρασί, μια συμβολική κίνηση, γιατί είναι ο πρώτος μνημονιακός φόρος που καταργούμε.

Τόνισε δε ότι με τον πίνακα που εμφάνισε ο κ. Μητσοτάκης συμπεριέλαβε ακόμη και φόρους σε νέα προϊόντα, όπως το ηλεκτρονικό τσιγάρο, η σκιώδης φιλοξενία (μισθώσεις Airbnb) και το περιβαλλοντικό τέλος στις πλαστικές σακούλες! Μας κατηγορούν ακόμη και γι’ αυτά, τα αυτονόητα.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα