Τραπεζίτης παραιτήθηκε από τη δουλειά του και πήγε ντυμένος spider man (Βίντεο)

Σίγουρα θα έχετε φανταστεί πώς θα είναι η τελευταία σας μέρα στην δουλειά. Αν απολυθείτε, είναι πολύ πιθανό να βρίσετε κάποια άτομα που σας πλήγωσαν. Αν πάλι παραιτηθείτε, έχετε σκεφτεί τι θα κάνετε;
Ένας τραπεζίτης (ένας άνδρας δηλαδή που κυκλοφορούσε μονίμως με κοστούμια και γραβάτες τον εργασιακό χώρο) στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, αποφάσισε να κάνει κάτι διαφορετικό. Θέλησε να εμφανιστεί στην τελευταία του μέρα στην δουλειά, ντυμένος ως Spider-Man.
Ο πρώην τραπεζίτης θέλησε να πετάξει την τελευταία ημέρα της δουλειάς του τα κοστούμια και να υποδυθεί έναν ήρωα που πιθανότατα λατρεύειΟ πρώην τραπεζίτης θέλησε να πετάξει την τελευταία ημέρα της δουλειάς του τα κοστούμια και να υποδυθεί έναν ήρωα που πιθανότατα λατρεύει

Σύμφωνα με την ανάρτηση – που φυσικά έγινε viral –από τον χρήστη του Imgur, ksguile, ο άνδρας παραιτήθηκε από την δουλειά του, αλλά αποφάσισε να το διασκεδάσει λίγο κατά την διάρκεια του αποχαιρετισμού.
Ευτυχώς για την εταιρεία αλλά και προς απογοήτευση πολλών, ο πρώην τραπεζίτης εργαζόταν στο τμήμα ανάλυσης, κάτι που σημαίνει ότι δεν τον είδαν οι πελάτες της τράπεζας ντυμένο ως σούπερ ήρωα.
Πόζαρε επάνω στα γραφεία για φωτογραφίεςΠόζαρε επάνω στα γραφεία για φωτογραφίες
Αλλά οι συνάδελφοί του και οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σίγουρα χάρηκαν πολύ με το θέαμα. Κάποιος μάλιστα, έκανε μια ανάρτηση στο Instagram με τον υπάλληλο να χαλαρώνει ξαπλωμένος επάνω σε ένα γραφείο, με την λεζάντα: «Τελευταία ημέρα εργασίας και αυτό το άτομο τρέλανε το αφεντικό».

Και το αφεντικό όντως μπορεί να τρελάθηκε, αλλά προς τέρψιν των συναδέλφων του, ο σούπερ ήρωας μοίρασε καραμέλες σε όλους.
Κλείνοντας τις τελευταίες εκρεμμότητες

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα