Τραμπ: Η Ελλάδα είναι ένας ισχυρός και αξιόπιστος σύμμαχος των ΗΠΑ

Όπως σημειώνει ο Αμερικανός πρόεδρος οι ΗΠΑ και η Ελλάδα έχουν σταθερούς και διαρκείς δεσμούς με βάση τον αμοιβαίο σεβασμό, τις κοινές αξίες και τη συνεχή δέσμευση για ελευθερία και κυριαρχία. Μήνυμα στήριξης της Ελλάδας απέστειλε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ σε διακήρυξή του με αφορμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου.  
Μεταξύ άλλων ο Αμερικανός πρόεδρος τονίζει, πως οι ΗΠΑ «σε αυτή την 197η επέτειο της Ελληνικής Ημέρας Ανεξαρτησίας, τιμούμε την Ελλάδα ως ισχυρό, πιστό σύμμαχο και αξιόλογο εταίρο στην προώθηση της ειρήνης, της ελευθερίας και της ευημερίας σε όλο τον κόσμο».
Όπως σημειώνει ο Αμερικανός πρόεδρος οι ΗΠΑ και η Ελλάδα έχουν σταθερούς και διαρκείς δεσμούς με βάση τον αμοιβαίο σεβασμό, τις κοινές αξίες και τη συνεχή δέσμευση για ελευθερία και κυριαρχία. Περισσότεροι από 1,3 εκατομμύρια Αμερικανοί ζητούν ελληνική καταγωγή.
Η ελληνοαμερικανική κοινότητα έχει τεράστια θετική συμβολή  στο Έθνος μας και έχει διαδραματίσει ζωτικό ρόλο στη διατήρηση της ισχυρής μας σχέσης με την Ελλάδα.
Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα