Τραμπ:Ζητά 20 εκατ. δολάρια ως αποζημίωση από την πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς

Για παραβίαση συμφωνίας μη αποκάλυψης κατηγορούν οι δικηγόροι του αμερικανού προέδρου την ηθοποιό αισθησιακών ταινιών, Στόρμι Ντάνιελς, ζητώντας της αποζημίωση δυσθεώρατου ύψους 20 εκατομμυρίων δολαρίων για τις δημόσιες δηλώσεις της ότι είχε σχέση με τον Ντόναλντ Τραμπ που ξεκίνησε το 2006 ενώ ήταν ήδη παντρεμένος με τη Μελάνια Τραμπ και διήρκησε λίγους μήνες (!)

Συγκεκριμένα, οι δικηγόροι του αμερικανού προέδρου υποστηρίζουν ότι η Ντάνιελς έχει παραβιάσει τη συμφωνία μη αποκάλυψης που υπέγραψαν πριν τις εκλογές του 2016.

Ο δικηγόρος του προέδρου, Μάικλ Κοέν είχε παραδεχθεί ότι είχε δώσει 130.000 δολάρια στην Ντάνιελς για να παραμείνει σιωπηλή, υποστηρίζοντας όμως ότι ήταν από τα προσωπικά του χρήματα.

Όμως, τώρα είναι η πρώτη φορά που ο Ντόναλντ Τραμπ εμπλέκεται άμεσα στην υπόθεση, την ουσία της οποίας αρνείται έντονα.

Μήνυση κι από την πλευρά της Ντάνιελς

«Πώς μπορεί ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ να ζητά αποζημίωση 20 εκατ. δολαρίων εναντίον της πελάτισσας μου,όταν ο ίδιος και ο κ. Κοέν υποστηρίζουν ότι ο Τραμπ δεν ήταν ποτέ συμβαλλόμενο μέρος και δεν γνώριζε τίποτα;» διερωτάται ο Μίχαελ Αβενάτι, δικηγόρος της Ντάνιελς σε σχέση με την επίμαχη συμφωνία.

Να γιατί ο δικηγόρος της πορνοστάρ που το πραγματικό της όνομα είναι Στέφανι Κλίφορντ, υπέβαλε μήνυση αυτό το μήνα, με σκοπό την κατάργηση της συμφωνίας μη αποκάλυψης. Μάλιστα, έκανε λόγο για τακτική εκφοβισμού του δικηγορικού γραφείου που εκπροσωπεί τον πρόεδρο, ενώ ζήτησε αλλαγή του δικαστηρίου που θα επιληφθεί της υπόθεσης. Επίσης, υποστήριξε ότι η πορνοστάρ έχει δεχθεί απειλές, χωρίς να δώσει περαιτέρω διευκρινίσεις.

 

Διαδικτιακή καμπάνια για την κάλυψη των εξόδων της πορνοστάρ

Η Στόρμι Ντάνιελς έκανε πρώτη φορά αποκαλύψεις για σεξουαλική σχέση με τον Τραμπ σε συνέντευξη που έδωσε σε περιοδικό το 2011.

Μετά τις αναφορές ότι η ίδια δέχθηκε χρήματα για να μην μιλήσει λίγο πριν τις προεδρικές εκλογές του 2016, η ιστορία επανήλθε στο προσκήνιο φέτος.

Την επόμενη εβδομάδα, η Στόρμι Ντάνιελς έχει προγραμματίσει να δώσει συνέντευξη σε τηλεοπτική εκπομπή για τη μάχη της να ακυρώσει τη συμφωνία.

Παράλληλα, σε καμπάνια που γίνεται διαδικτυακά έχουν συγκεντρωθεί περίπου 200.000 δολάρια

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα