Τρίτο «όχι» στην αποφυλάκιση των δύο ελλήνων στρατιωτικών

Απορρίφθηκε το απόγευμα της Τρίτης και το τρίτο αίτημα αποφυλάκισης που είχαν καταθέσει οι δικηγόροι των δύο ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης.

Για ακόμη μία φορά, το επιχείρημα του τουρκικό δικαστηρίου ήταν πως οι Άγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης δεν έχουν μόνιμη κατοικία στην Τουρκία και είναι ύποπτοι διαφυγής.

Η δικαστική διαδικασία διάρκεσε περίπου 1,5 ώρα και ήταν παρόντες και οι δύο έλληνες στρατιωτικοί, οι οποίοι οδηγήθηκαν στο δικαστήριο φορώντας χειροπέδες.

Υπενθυμίζεται πως την προηγούμενη εβδομάδα προστέθηκε ένα ακόμη «εργαλείο» στη «φαρέτρα» της υπερασπιστικής γραμμής των δύο στρατιωτικών, προκειμένου να υπερκεραστεί η μόνιμη επωδός των τουρκικών αρχών περί μη υπαρκτής διεύθυνσης κατοικίας στην Τουρκία.

Συγκεκριμένα, οι Άγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης, μετά από απόφαση του ΣΑΓΕ μετατέθηκαν στην Ελληνική Διπλωματική Αντιπροσωπεία στην Τουρκία, έτσι ώστε να αποκτήσουν την πολυπόθητη διεύθυνση μόνιμης κατοικίας στη γειτονική χώρα.

Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/ellada/trito-ochi-stin-apofylakisi-ton-dyo-ellinon-stratiotikon-plana-apo-ti-metagogi-toys/#ixzz5GFhJ2Ysz

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα