Το New Yorker απέλυσε γνωστό δημοσιογράφο για σεξουαλικό σκάνδαλο

Το σκάνδαλο με τις σεξουαλικές κακοποιήσεις και παρενοχλήσεις στο Χόλιγουντ έχει μετατραπεί σε… ορμητικό χείμαρρο που έχει παρασύρει τα πάντα.

Οι συνεχιζόμενες αποκαλύψεις και οι ενωμένες φωνές που έφεραν στο φως αυτά τα οποία λέγονταν εδώ και δεκαετίες πίσω από κλειστές πόρτες κοστίζουν πλέον καριέρες. Αυτή τη φορά ο λόγος για τον γνωστό πολιτικό συγγραφέα του περίφημου αμερικανικού περιοδικού New Yorker, Ράιαν Λίζα, ο οποίος κατηγορείται για ανάρμοστη συμπεριφορά.

 Σύμφωνα με πληροφορίες, πολύ πρόσφατα η διοίκηση του ιστορικού περιοδικού ενημερώθηκε σχετικά με κάποια γεγονότα. Όπως ανακοινώθηκε: «Ενημερωθήκαμε ότι ο Λίζα ενεπλάκη σε κάτι που εμείς θεωρούμε ανάρμοστη σεξουαλική συμπεριφορά», δήλωσε μια εκπρόσωπος του περιοδικού. Ως αποτέλεσμα το περιοδικό αποφάσισε να απολύσει έναν από τους κορυφαίους δημοσιογράφους του.

Ο Λίζα συνεργάζεται επίσης και με το CNN. Εκπρόσωπος του τηλεοπτικού δικτύου ανέφερε ότι ο δημοσιογράφος δεν θα εμφανιστεί στην τηλεόραση έως ότου γίνει διερεύνηση για το θέμα.

Ο ίδιος ο δημοσιογράφος μίλησε για σημαντικό λάθος του περιοδικού,καθώς δεν προηγήθηκε έρευνα για τα γεγονότα.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα