Το “τελευταίο αντίο” στον σμηναγό Γ. Μπαλταδώρο στην Καρδίτσα

Στο Μορφοβούνι της Καρδίτσας συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον σμηναγό Γιώργο Μπαλταδώρο. Η θεσσαλική γη δέχτηκε τον πιλότο που σκοτώθηκε στη συντριβή του Μιράζ 2000-5 του, εννέα ναυτικά μίλια βορειοανατολικά της Σκύρου.

Η σορός του πιλότου, έφτασε με C -130 στην Καρδίτσα, ενώ λίγη ώρα αργότερα μεταφέρθηκε στον ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου όπου εκτέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα. Το φέρετρο του ήταν σκεπασμένο με τη γαλανόλευκη.

Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε, παρουσία σύσσωμης της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, εκπροσώπων του πολιτικού κόσμου, φίλων, συγγενών και συναδέλφων του εκλιπόντος. Όλοι αποχαιρέτησαν τον Γιώργο Μπαλταδώρο με βουβό πόνο. Τραγική φιγούρα η σύζυγος του 34χρονου πιλότου, που άφησε πίσω του δύο μικρά παιδιά.

Στην κηδεία βρέθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο αναπληρωτής υπουργός Φώτης Κουβέλης και ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, αντιπρόεδρος Άδωνις Γεωργιάδης και ο Βασίλης Κικίλιας.

Συγκλονιστικό ήταν το μήνυμα στο στεφάνι από τα παιδιά του Γιώργου Μπαλταδώρου: “Μπαμπάκα μας, καμάρι μας, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ”

Ο 34χρονος σμηναγός ήταν ενταγμένος στο δυναμικό της 331 Μοίρας της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα