Το πρώτο βραβείο κέρδισε η Ελλάδα για το βίντεο του ΕΟΤ «Greece – Α 365-DayDestination» (Video)

Το πρώτο βραβείο κέρδισε η  Ελλάδα για το  βίντεο του ΕΟΤ «Greece – Α 365-DayDestination» που ψηφίστηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού ως το «καλύτερο βίντεο στην Ευρώπη» για το 2017.

Στον παγκόσμιο διαγωνισμό έλαβαν μέρος 23 ευρωπαϊκές χώρες. Η ανακοίνωση των νικητών πραγματοποιήθηκε σε ειδική εκδήλωση στο πλαίσιο της 22ης Γενικής Συνέλευσης του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού στο Τσενγκντού της Κίνας.

Το βίντεο «Greece-A 365-Day Destination», διάρκειας 3’36”, σκηνοθέτησε ο Αντώνης Θεοχάρης Κιούκας και προβάλλει την Ελλάδα ως παγκόσμιο ελκυστικό προορισμό 365 μέρες τον χρόνο, σύμφωνα με την επικοινωνιακή στρατηγική της Υπουργού Τουρισμού, Έλενας Κουντουρά.

Το βραβείο παρέλαβαν ο Μ. Αγγελόπουλος, ΣΠΑ, Διπλωματικός Σύμβουλος της Υπουργού και ο Σ. Παρθένης, Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Στρατηγικού Σχεδιασμού στο Υπουργείο Τουρισμού.

«Το Visit Greece τα κατάφερε! Το πρώτο βραβείο κέρδισε η Ελλάδα για το βίντεο του ΕΟΤ «Greece- Α 365-DayDestination» που ψηφίστηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού ως το «καλύτερο βίντεο στην Ευρώπη» για το 2017. Θερμά συγχαρητήρια!», γράφει σε ανάρτησή του στο Facebook το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα