Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ

Από το πρωί της Παρασκευής θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης για να επισκεφτεί τη ΔΕΘ.

Ο κ. Μητσοτάκης στις 10:00 το πρωί της Παρασκευής θα επισκεφτεί την Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης, ενώ μια ώρα αργότερα θα μεταβεί στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Στις 12:30 θα βρεθεί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες, ενώ στις 13:30 θα έχει συνάντηση με μαθητές που διακρίθηκαν στην Μαθηματική Ολυμπιάδα και με φοιτήτριες της Αρχιτεκτονικής του ΑΠΘ, που – στο πλαίσιο της διπλωματικής εργασίας τους – κέρδισαν ένα από τα πρώτα βραβεία σε παγκόσμιο διαγωνισμό αρχιτεκτονικής και σχεδιασμού.

Στις 19:00 ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα.

Η επίσκεψη στα περίπτερα της Έκθεσης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 11:00 το πρωί. Στις 19:30 ο πρόεδρος της ΝΔ θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη ομιλία του στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

Την Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου στις 13:00, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα