Το Ποτάμι για επίθεση σε ΑμΕΑ στην ΑΣΟΕΕ

Με αφορμή τα γεγονότα στην ΑΣΟΕΕ όπου εθελοντής ΑMEA και καλεσμένος ως ομιλητής σε εκδήλωση του διεθνούς εθελοντικού οργανισμού της AIESEC δέχθηκε επίθεση και απομακρύνθηκε με την βία από τον χώρο της σχολής από τους γνωστούς αγνώστους του αντιεξουσιαστικού χώρου, οι Νέοι του Ποταμιού καταδικάζουν απερίφραστα το περιστατικό αυτό.

“Πρόκειται για πράξη “φασίζουσας” τυφλής βίας από ανθρώπους οι οποίοι, εκμεταλλευόμενοι το πανεπιστημιακό άσυλο -που κατοχύρωσε νομοθετικά ο Νόμος Γαβρόγλου- έχουν καταντήσει τα πανεπιστήμια μας γιάφκες ναρκωτικών και όπλων και “ορμητήρια” εγκληματικής δράσης”, σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση.

“Ως Νέοι του Ποταμιού οραματιζόμαστε ένα σύγχρονο εξωστρεφές ευρωπαϊκό πανεπιστήμιο απόλυτα προσβάσιμο σε άτομα με ειδικές ικανότητες, ασφαλές και καινοτόμο, που θα προάγει την αριστεία και όχι τη δήθεν “αγωνιστικότητα του καναπέ” που καταλήγει να τραμπουκίζει ανθρώπους που προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο. Ας γίνει επιτέλους κατανοητό ότι η πολιτικές αντιλήψεις του καθενός δεν νομιμοποιούν την διάπραξη εγκλημάτων”, καταλήγει.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα