Το Ποτάμι απαντάει στο Μαξίμου

potamiΣε νέα ανακοίνωσή του το Ποτάμι, με την οποία απαντάει σε αυτή του Μέγαρο Μαξίμου για τους πρόσφυγες αναφέρει:«Είναι δυνατόν οι άμεσοι συνεργάτες του κ. Τσίπρα να ταυτίζουν τις πολιτικές αποφάσεις του προέδρου Γιούνκερ με τις ακροδεξιές θέσεις της Λεπέν;» και προσθέτει:

«Και όμως συνέβη και αυτό! Σήμερα ο πρόεδρος της Κομισιόν κ. Γιούνκερ ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει μνημόνιο συνεργασίας ΕΕ-Τουρκίας με στόχο να παραμένουν στα εδάφη της Τουρκίας οι πρόσφυγες και οι μετανάστες. Είναι ακριβώς η πρόταση που είχε κάνει ο Σταύρος Θεοδωράκης από τη Μυτιλήνη (στις 15 Απριλίου) συστήνοντας στην κυβέρνηση να έρθει σε συνεννόηση με την Τουρκία μέσω της ΕΕ ώστε να σταματούν εκεί οι προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές. Όλα αυτά όμως σύμφωνα με βραδινή ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Πρωθυπουργού είναι… «προσχώρηση στην ακροδεξιά ευρωομάδα της Λεπέν»!

Προσβλητικές σοφιστείες από αυτούς που τόσους μήνες παρακολουθούν άπραγοι (από τη σιγουριά των γραφείων τους στην Αθήνα), ανθρώπους να ταλαιπωρούνται, να εξευτελίζονται, να πνίγονται».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα