Το Ισλαμικό Κράτος απειλεί με νέες επιθέσεις την Ευρώπη

Ένα ηχητικό μήνυμα, που φέρεται να προέρχεται από τον εκπρόσωπο του Ισλαμικού Κράτους, καλεί τους υποστηρικτές της εξτρεμιστικής οργάνωσης να εξαπολύσουν επιθέσεις στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ, τη Ρωσία, την Αυστραλία, το Ιράκ, την Συρία, το Ιράν και τις Φιλιππίνες κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού.

Το ηχητικό απόσπασμα που αναρτήθηκε στο ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Telegram αποδίδεται στον εκπρόσωπο της οργάνωσης Άμπι Αλ Χασάν Αλ Μουχατζέρ. Η αυθεντικότητα του μηνύματος δε μπορεί να επιβεβαιωθεί αλλά η φωνή σύμφωνα με πληροφορίες είναι η ίδια με παλαιότερο μήνυμα του εκπροσώπου του ISIS.
“Ω, λιοντάρια της Μοσούλης, της Ράκα και του Ταλ Αφάρ, ο Θεός ας ευλογεί αυτά τα αγνά χέρια και τα φωτεινά πρόσωπα, να κατηγορήσουν τους αποκρυφιστές και τους αποστάτες και να τους πολεμήσουν με τη δύναμη ενός ανθρώπου. Στους αδελφούς της πίστης και των πεποιθήσεων που βρίσκονται στην Ευρώπη, την Αμερική, τη Ρωσία, την Αυστραλία και αλλού. Οι αδελφοί σας στη δική σας γη έχουν πράξει καλά, άρα πάρτε τους ως παράδειγμα κάντε ό,τι έχουν κάνει και αυτοί” καταλήγει το μήνυμα.
Πηγή: Mirror, enca.com

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα