Το πρώτο επίσημο βίντεο με UFO που κατέγραψαν οι Αμερικάνοι (βίντεο)

Το μυστικό πρόγραμμα του Πενταγώνου, ύψους 22 εκατομμυρίων δολαρίων, για την πιθανή ύπαρξη UFO κατέγραψε περίεργα αεροσκάφη να πετούν με μεγάλη ταχύτητα.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα New York Times γράφει ότι έγγραφα που αφορούν το συγκεκριμένο πρόγραμμα μιλούν για αεροσκάφη που πετούν με μεγάλη ταχύτητα ή αιωρούνται και για ιπτάμενα αντικείμενα.

Μάλιστα, μέσα από τη ψηφιακή της έκδοση έδωσε στη δημοσιότητα το παρακάτω αποχαρακτηρισμένο βίντεο στο οποίο δύο F/A-18 Super Hornet καταδιώκουν αντικείμενο που χαρακτηρίζεται από τους πιλότους, ως «αγνώστου ταυτότητος». Το «ιπτάμενο αντικείμενο» έχει μέγεθος επιβατικού αεροσκάφους και η καταδίωξε έγινε ανοικτά του Σαν Ντιέγκο το 2004.

Το Πεντάγωνο δεν είχε παραδεχτεί ποτέ στο παρελθόν την ύπαρξη του προγράμματος, το οποίο επιβεβαίωσε πως έληξε το 2012, χωρίς να δοθούν περαιτέρω πληροφορίες για το αποτέλεσμα του, αλλά και για το αν θα συνεχιστεί. Έχουν ωστόσο καταγραφεί καταδιώξεις ιπτάμενων αντικειμένων που φαίνονταν να κινούνται σε πολύ μεγάλες ταχύτητες χωρίς ορατά ίχνη συστημάτων προώθησης ή που αιωρούνται με μη προβλεπόμενο τρόπο.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα