Το είχε ρίξει στα άστρα ο Γκρουέφσκι-Συμβουλευόταν την αστρολόγο του

ξηξκξηξΣάλο έχει προκαλέσει στην ΠΓΔΜ η αποκάλυψη ότι ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας, Νίκολα Γκρουέφσκι, συμβουλευόταν τα άστρα για να πάρει πολιτικές αποφάσεις.

Ένα βίντεο στο οποίο φέρεται να ακούγεται ο Νίκολα Γκρουέφσκι να ζητά τη συμβουλή της αστρολόγου του, όχι μόνο για προσωπικές του υποθέσεις αλλά και για ζητήματα διεθνούς πολιτικής, διέρρευσε πριν λίγες μέρες στο Youtube, προκαλώντας πλήθος ερωτημάτων στη γειτονική χώρα.

Η επίμαχη συνομιλία τοποθετείται χρονικά την άνοιξη του 2012 και ο Γκρουέφσκι φέρεται να βρισκόταν στο γραφείο του, όταν τηλεφώνησε στην Κατερίνα Ναϊντένοβα, μια σκοπιανή τελωνειακό και αστρολόγο.

Στη συνομιλία, η αυθεντικότητα της οποίας δεν έχει διακριβωθεί, η αστρολόγος ακούγεται να συμβουλεύει τον Γκρουέφσκι, λέγοντας του ότι οι ξένοι έχουν θετική άποψη για εκείνον, παρότι αυτός δείχνει ψυχρός και απόμακρος.

«Πρέπει να δείχνεις θέρμη, όχι σαν την χειραψία που είχες με την Μέρκελ», του λέει στη συνέχεια για να ακολουθήσουν αρκετές  ερωτήσεις από τον άντρα που φέρεται να αναγνωρίζεται ως ο πρώην πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ.

Το επιτελείο του Γκρουέφσκι αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο όταν ρωτήθηκε κατά πόσο η συνομιλία που διέρρευσε είναι αληθινή.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα