Το Βίντεο ντοκουμέντο που “καίει” την Χρυσή Αυγή για την εγκληματική της δράση

Νέο βίντεο – ντοκουμέντο για τον τρόπο που δρα η ναζιστική εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής. Ο Παναγιώταρος σε ομιλία του τον Μάιο του 2013 προαναγγέλλει τη δολοφονική επίθεση των χρυσαυγιτών στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στο Πέραμα . Παραδέχεται ότι ο Λαγός ήταν αυτός που ανέλαβε να οργανώσει το χτύπημα.

Σε βίντεο που φέρνει στο φως η «Εφημερίδα των Συντακτών», επιβεβαιώνεται ότι η δολοφονική επίθεση στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στο Πέραμα πραγματοποιήθηκε κατ’ εντολήν της ηγεσίας της ναζιστικής οργάνωσης. Σε ομιλία στα γραφεία της Σαλαμίνας, ο βουλευτής Παναγιώταρος προαναγγέλλει στους συγκεντρωμένους την επίθεση στο ΠΑΜΕ.

«Το Πέραμα περιμένει. Έχουμε έναν περιφερειάρχη πολύ δυνατό που ξέρει την κατάλληλη στιγμή πότε πρέπει να γίνει η κίνηση για να τελειώνει και με τους διάφορους φαύλους που είναι στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη και δεν αφήνουν αυτοί τη Ζώνη να δουλέψει», δηλώνει  χαρακτηριστικά αναφερόμενος στον Ιωάννη Λαγό που είναι υπεύθυνος για τη δράση των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής στην περιοχή του Πειραιά (Πειραιάς, Νίκαια, Πέραμα, Σαλαμίνα).

Παράλληλα, αναφέρεται στον Γρηγόρη Λαμπράκη και τονίζει πως πρέπει να αλλάξει ονομασία η Κοκκινία σε κάτι που θα περιέχει «τα παιδιά με τα μαύρα» και τα σύμβολα τους. «Ερχόμενος τώρα έβλεπα την πινακίδα που έλεγε “Κοκκινιά” εκεί στη Γρηγόρη Λαμπράκη. Κάποια στιγμή θα πρέπει να τους πούμε ότι θα πρέπει το “Κοκκινιά” να αλλάξει γιατί δεν είναι “Κοκκινιά”, να βρούνε ένα άλλο χρώμα, κάτι μεταξύ μπλε και μαύρου, που έχει να κάνει και με τα παιδιά με τα μαύρα, με τα σύμβολά μας».

Διαβάστε εδώ ολόκληρο το ρεπορτάζ

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα