Το απίστευτο παραλήρημα του Τραμπ

ECFE3EE2ED15D7A588C1FAD43401E4A3

Σε όλο και πιο ακραίες απόψεις φαίνεται να προχωρά ο  Ντόναλντ Τραμπ καθώς σε ομιλία που έδωσε  στο Κολέγιο του Όρεγκον μετά τη δολοφονία των φοιτητών πρότεινε τη δική του λύση στο πρόβλημα.

Συγκεκριμένα ο  Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι  το πρόβλημα θα λυθεί αν οπλοφορούν και οι δάσκαλοι. Και να πυροβολούν οι ίδιοι τους εισβολείς που είναι συνήθως μαθητές. «Αν οπλοφορούσαν δύο-τρεις δάσκαλοι θα ήσασταν πολύ καλύτερα» είπε στο κοινό που τον παρακολουθούσε.

 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο τείχος που ισχυρίζεται ότι θα φτιάξει για να κόψει το μεταναστευτικό κύμα από το Μεξικό. Όπως είπε: «Θα φτιάξουμε ένα αληθινό τείχος. Μας λένε ότι δεν μπορεί να χτιστεί γιατί το κόστος είναι μεγάλο. Όμως στην Κίνα, το Σινικό Τείχος που χτίστηκε πριν από 2.000 χρόνια έχει μήκος 13.000 μίλια. Εδώ χρειαζόμαστε μόλις 2.000 μίλια. Και η Ιερουσαλήμ είναι ένα καλό παράδειγμα. Στο Ισραήλ έχουν ένα αποτελεσματικό τείχος, αν τους ρωτήσετε θα δείτε ότι αποδίδει».

Τέλος,το ρατσιστικό παραλήρημα ολοκληρώθηκε λέγοντας  «Μία γυναίκα μένει έγκυος εννέα μηνών, περνάει στην Αμερική, γεννάει στην Αμερική, συγχαρητήρια Αμερική, φροντίζεις αυτό το παιδί για 85 χρόνια».

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα