Τουρκικό ΥΠΕΞ για Καμμένο: Ανεύθυνη και μη φιλική η συμπεριφορά του

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας με επίσημη ανακοίνωσή του επιτέθηκε στον Π. Καμμένο για τις πρόσφατες δηλώσεις του ότι οι Έλληνες στρατιωτικοί συνελήφθησαν με εντολή Ερντογάν.

«Οι δηλώσεις του Πάνου Καμμένου ότι οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί συνελήφθησαν με εντολή του προέδρου της Τουρκίας αποτελούν το τελευταίο παράδειγμα ανεύθυνης και μη φιλικής συμπεριφοράς», δήλωσε ο Χαμί Ακσόι.

«Η ελληνική πλευρά έχει λάβει τις απαραίτητες πληροφορίες για τους λόγους που συνελήφθησαν οι δύο Ελληνες στρατιωτικοί και για τη νομική διαδικασία. Παρόλα αυτά, το γεγονός ότι προσπαθεί να διατηρήσει το θέμα στην ατζέντα με διαρκώς ακατανόητους και αβάσιμους ισχυρισμούς, θεωρούμε ότι είναι μια προσπάθεια να στρέψει την προσοχή από το ότι δεν εκπληρώνει τις νόμιμες και δίκαιες προσδοκίες για τους προδότες που μετείχαν στην απόπειρα πραξικοπήματος και βρίσκονται εκεί», συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών.

Υπενθυμίζεται ότι σε πρόσφατη συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο Πάνος Καμμένος ισχυρίστηκε ότι η σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών ήταν «προσχεδιασμένη και προγραμματισμένη κίνηση» με διαταγή Ερντογάν.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα