Τον όρο «Growth» ανέλυσαν οι ομιλητές στο πρώτο TEDx

Τη δική τους ξεχωριστή ερμηνεία στον όρο “Growth”, ανάπτυξη ή growth σε κάθε της διάσταση, θεωρητική και πρακτική, προσωπική και συλλογική, έδωσαν οι δώδεκα ομιλητές, από διαφορετικούς κλάδους, που συμμετείχαν στο πρώτο TEDxAUAthens του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας.

Τη διοργάνωση στήριξε ως «χρυσός χορηγός» η εταιρεία «APIVITA» η οποία έχει ως αρχή της να υποστηρίζει καινοτόμες δράσεις και πρωτοβουλίες νέων ανθρώπων που στοχεύουν στη διάδοση και ανάπτυξη νέων ιδεών.

Ο κ. Αναγνώστης Τσουκαλάς, Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού της APIVITA, ήταν ένας εκ των κυρίων ομιλητών της διοργάνωσης, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Στο πλαίσιο του πρώτου TEDxAUAthens θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση και έναρξη του 2ου Διαγωνισμού Καινοτομίας “Life Innovation” που διοργανώνει η εταιρεία σε συνεργασία με το πρωτοποριακό πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών «Βιοεπιχειρείν», το οποίο έχει σχεδιαστεί από το Τμήμα Βιοχημείας & Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και το Ινστιτούτο Βιολογίας, Φαρμακευτικής Χημείας & Βιοτεχνολογίας του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών.

Ο Διαγωνισμός Καινοτομίας “Life Innovation” αφορά την κατάθεση μίας καινοτόμου ιδέας σε τρεις εναλλακτικές θεματικές ενότητες και ο νικητής θα λάβει μια πλήρη υποτροφία αξίας 6.000 ευρώ στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Βιοεπιχειρείν».

Πηγή: euro2day.gr

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα