Τι φόρους πλήρωσε ο Τράμπ το 2005-Απίστευτα τα ποσά

Ένα μέρος της φορολογικής δήλωσης του αμερικανού Προέδρου του 2005, έφερε στη δημοσιότητα μέσο ενημέρωσης, με τον Λευκό Οίκο να επιβεβαιώνει τα αστρονομικά ποσά.Φόρος εισοδήματος περίπου 38 εκατομμυρίων δολαρίων, για εισόδημα που ξεπερνά τα 150 εκατομμύρια

Το δίκτυο MSNBC δημοσιοποίησε τις δύο κύριες σελίδες της φορολογικής δήλωσης που έκανε το 2005 το ζεύγος Τραμπ η οποία δείχνει ότι κατεβλήθη ομοσπονδιακός φόρος εισοδήματος περίπου 38 εκατομμυρίων δολαρίων, για εισόδημα που ξεπερνά τα 150 εκατομμύρια.

Το έγγραφο ανακαλύφθηκε από τον ανεξάρτητο δημοσιογράφο Ντέιβιντ Κέι Τζόνστον, ο οποίος λέει ότι το έλαβε στο σπίτι του και είναι συγγραφέας του βιβλίου του Τραμπ.

Με βάση την φορολογική δήλωση ο Τραμπ είχε αφαιρέσει εκείνη τη χρονιά ζημιές άνω των 100 εκατομμυρίων δολαρίων από τα έσοδα των επιχειρήσεων του.

Ο Λευκός Οίκος είχε λίγο νωρίτερα εκφράσει την οργή του, καταγγέλλοντας τη διαρροή ως παράνομη, αλλά αναγκάστηκε να πιστοποιήσει τα ποσά. Σε δήλωση που εξέδωσε, υποστήριξε πως ο Τραμπ, ως επικεφαλής του Trump Organization, είχε ευθύνη «να μην πληρώνει περισσότερους φόρους απ’ ό,τι νομικά απαιτούνταν».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα