Τι συζήτησαν στην πρώτη τους συνάντηση Ομπάμα-Τραμπ

694940094001_5205074121001_foxnewschannel-2016-11-10-12-46-49Μιάμιση ώρα κράτησε η πρώτη συνάντηση που είχαν στο Οβάλ Γραφείο Μπαράκ Ομπάμα και Ντόναλντ Τραμπ.Όπως είπε ο απερχόμενος πρόεδρος οι δύο τους συζήτησαν για θέματα εσωτερικής και εξωτερικής πολιτικής ενώ τους απασχόλησαν και ζητήματα οργανωτικά. Πρόσθεσε ότι από την πλευρά του θα κάνει ό,τι μπορεί για να διευκολύνει αυτή την μεταβατική περίοδο και απευθυνόμενος προς τον Ντόναλντ Τραμπ του είπε: «Δική σας επιτυχία, σημαίνει επιτυχία για την χώρα».

Από την πλευρά του ο Ντόναλντ Τραμπ υπογράμμισε ότι ήταν η πρώτη συνάντηση που είχαν ποτέ, πως παρότι ερχόμενος στο Λευκό Οίκο πίστευε ότι η συνάντηση δεν θα κρατούσε πάνω από δέκα λεπτά τελικώς διήρκεσε πολύ περισσότερο και ότι ανάμεσα σε αυτά που συζήτησαν είπαν και για δυσάρεστα πράγματα. Κατέληξε πως επιθυμεί να έχουν εφεξής κι άλλες συναντήσεις.
Παρότι ο Ομπάμα επαναλάμβανε στους δημοσιογράφους ότι οι δύο τους δεν θα δεχτούν ερωτήσεις, ο Τραμπ ερωτηθείς πώς του φάνηκε ο κύριος Ομπάμα είπε «είναι καλός άνθρωπος».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα