Τι είπε ο Ν.Παππάς λίγο πριν την διάσκεψη για το ΕΣΡ

nikos-pappasΜια δήλωση που εκλαμβάνεται και ως παραχώρηση έκανε πριν από λίγο και λίγο πρι ξεκινήσει η διάσκεψη των Προέδρων για την ύστατη προσπάθεια συγκρότησης ΕΣΡ, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής και ΜΜΕ, Ν. Παππάς.
«Το ΕΣΡ είναι αποκλειστικά αρμόδιο για τη διεξαγωγή διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες. Ο αριθμός των αδειών θα είναι αποτέλεσμα διαβούλευσης και ευρύτερων συναινέσεων μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων και κυρίως της Νέας Ανεξάρτητης Αρχής. Είμαστε αισιόδοξοι ότι σύντομα θα έχουμε λύση», δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής και ΜΜΕ, Ν. Παππάς.

Η διάσκεψη των Προέδρων έχει προγραμματισθεί να ξεκινήσει στις 15.00.

Νωρίτερα, ο Πρόεδρος της Βουλής δήλωσε ότι δεν θέλει να κάνει καμμία δήλωση σε ό,τι αφορά το πρόσωπο του τέως προέδρου του Αρείου Πάγου Θανάση Κουτρουμάνου, τον οποίο έχει προτείνει η ΝΔ για τη θέση του προέδρου στο Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο.

Αυτό τονίστηκε από συνεργάτες του προέδρου της Βουλής, σε ερώτηση δημοσιογράφων αν ο κ. Βούτσης επιβεβαιώνει ή διαψεύδει δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία υπάρχει συναίνεση στο πρόσωπο του Κουτρουμάνου.

Οι ίδιοι κύκλοι, μετέφεραν επίσης μήνυμα του προέδρου της Βουλής προς όλες τις κατευθύνσεις, που ξεκαθαρίζει ότι η προγραμματισμένη για σήμερα στις 3.00 το μεσημέρι Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, με θέμα τη συγκρότηση του Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου θα είναι και η τελευταία.

«Ουδέν σχόλιο», ήταν σύμφωνα με τους συνεργάτες του η χαρακτηριστική απάντηση του προέδρου της Βουλής για όσα γράφονται και αναφέρονται για το πρόσωπο του κ. Κουτρουμάνου. Παράλληλα ο κ. Βούτσης ξεκαθάρισε ότι «δεν πρόκειται να ξανασυνεδριάσει η Διάσκεψη των Προέδρων για το θέμα αυτό γιατί δεν πρέπει να ευτελίζονται τα πρόσωπα».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα