Τι είπαν οι υπουργοί πριν την ορκωμοσία

proedr_meg218Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας

«Σύνορα υπάρχουν όσο αφορά επιθετικές ενέργειες σε σχέση με τη χώρα. Όσον αφορά τις μεταναστευτικές ροές αυτό που υπάρχει είναι έρευνα και διάσωση», είπε χαρακτηριστικά.

«Έχει σημασία να καταφέρουμε να ανασυγκροτήσουμε την οικονομία και τη χώρα. Στο υπουργείο έχουμε δρομολογήσει μία σειρά πράγματα για την ανασυγκρότηση των ενόπλων δυνάμεων, με την ανάπτυξη της αμυντικής βιομηχανίας και συγχρόνως με την μέριμνα η οποία έχει πολύ σχέση και με την αξιοποίηση της αργούσας περιουσίας των ενόπλων δυνάμεων», σημείωσε αρχικά και πρόσθεσε:
«Σύνορα υπάρχουν όσο αφορά επιθετικές ενέργειες σε σχέση με τη χώρα. Όσον αφορά τις μεταναστευτικές ροές αυτό που υπάρχει είναι έρευνα και διάσωση».

Υπουργός της Υγείας Ανδρέας Ξανθός

“Έχουμε επίγνωση των δυσκολιών. Νομίζω με κλίμα συνεργασίας με το ανθρώπινο δυναμικό του συστήματος της υγείας μπορούμε να κάνουμε τις αλλαγές που χρειάζονται για να διασφαλιστεί η σταθεροποίηση και η λειτουργική απόδοση του συστήματος για να υπάρξουν αλλαγές σε κρίσιμους τομείς που στερεί το σύστημα”

Υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης

«Γενικώς, δεν θα μιλάω πολύ. Με ενδιαφέρει να κάνω έργο και να μην μιλάω».

Υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού Γιώργος Σταθάκης

“Η οικονομία πρέπει να έχει θετικό πρόσημο από αρχές του 2016, θα γίνουν μεγάλες μεταρρυθμίσεις και θα έχουμε ισχυρό κοινωνικό πρόσημο” δήλωσε ο υπουργός.

“Θα κριθούμε εκ του αποτελέσματος, οι οικογένειες είναι ασφαλείς και το ξέρουν.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα