Τι αλλάζει στο Facebook Stories;

Το κοινωνικό δίκτυο ολοκληρώνει το τελευταίο βήμα της εξέλιξης του Facebook Stories, επιτρέποντας τη συμμετοχή επωνυμιών. Συγκεκριμένα, το Facebook ανακοίνωσε ότι θα αρχίσει να επιτρέπει τη λειτουργία του Stories σε Σελίδες.

Η επέκταση, η οποία έρχεται περισσότερο από οκτώ μήνες μετά την επίσημη κυκλοφορία του χαρακτηριστικού από το Facebook, θα ξεκινήσει “τον επόμενο μήνα”, σύμφωνα με τη διευθύντρια προϊόντων του κοινωνικού μέσου Amy Sun.

«Έχουμε αφουγκραστεί την κοινότητά μας και εργαζόμαστε για να κάνουμε γρήγορο, διασκεδαστικό και εύκολο για τους ανθρώπους και τις Σελίδες τους, να δημιουργούν ιστορίες στο Facebook», δήλωσε. «Μέσα στον επόμενο μήνα, οι χρήστες σελίδων θα μπορούν να δημιουργούν ιστορίες και να τις μοιραστούν με τους ανθρώπους που τους ακολουθούν».

Παρόλο που το Instagram μπόρεσε να αντιγράψει το χαρακτηριστικό από το Snapchat τόσο επιτυχώς που τώρα χρησιμοποιείται πλέον συχνότερα από ό, τι στο Snapchat, η έκδοση του Facebook μοιάζει να χρησιμοποιείται μόνο από τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

Στο εξής, όπως μεταδίδει το  fortunegreece.gr, η εταιρεία θα επιτρέπει σε μάρκες και άλλους οργανισμούς με Σελίδες να δημιουργήσουν τις δικές τους Ιστορίες, οι οποίες αναμφίβολα θα αυξήσουν την ενασχόληση με το χαρακτηριστικό. Μένει μόνο να δούμε ποιες από τις εταιρείες θα το ακολουθήσουν.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα