Τι έγραφαν τα απειλητικά sms στην Κατερίνα Παπακώστα

Η Κατερίνα Παπακώστα είναι μία από τις πολιτικούς που έχουν δεχτεί απειλές κατά της ζωής τους με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών. Πέρα από φωτογραφίες με λιωμένα κεφάλια, όπως έγινε γνωστό ότι έχει δεχτεί, η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη έχει λάβει και απειλητικά sms, στα οποία άγνωστοι καταφέρονται εναντίον της.

«Έρχεται Γουδί. Θα σας εκτελέσουμε αν ψηφίσετε τη Συμφωνία των Πρεσπών», έγραψε το πρώτο μήνυμα που δέχτηκε η Κατερίνα Παπακώστα, ενώ στο δεύτερο αναφερόταν πως «η Μακεδονία δεν πωλείται».

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο αποστολέας αυτών των sms φέρεται να είναι ένας 62χρονος ναυτικός, ο οποίος κατά τη σύλληψή του το βράδυ της Δευτέρας, ισχυρίστηκε ότι «μου την… έδωσε ως Έλληνα πατριώτης. Έχω στείλει και σε άλλα πολιτικά πρόσωπα αλλά δεν θυμάμαι σε ποιους».

Το πρώτο SMS στοιχειοθέτησε την σε βάρος του κατηγορία για απόπειρα βίας κατά πολιτικού κόμματος, της κυβέρνησης και της Βουλής, σε βαθμό κακουργήματος. Σε κάποια άλλα μηνύματα που είχε δεχθεί η κ. Παπακώστα, τα οποία δεν έχει γίνει γνωστό αν είναι από τον ίδιο αποστολέα, υπήρχαν φρικιαστικές εικόνες κακοποιημένων γυναικών.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα