Την 1η Δεκεμβρίου το Παγκρήτιο Παν-Αναπηρικό Συλλαλητήριο

Παγκρήτιο Παν-αναπηρικό Συλλαλητήριο, διοργανώνει η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία στο Ηράκλειο, το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου.

Το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Ελευθερίας στις 11 το πρωΐ.

Το συλλαλητήριο διοργανώνεται ενόψει της Παγκόσμιας και Εθνικής Ημέρας για τα άτομα με αναπηρία, η οποία τιμάται στις 3 Δεκεμβρίου, με σύνθημα «Τίποτα για εμάς, χωρίς εμάς» και στόχο έχει να αναδείξει τον αγώνα του αναπηρικού κινήματος για λήψη συντονισμένων μέτρων και στοχευμένων πολιτικών για την αντιμετώπιση των δυσκολιών των ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους.

Όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση των διοργανωτών, «Στην εποχή των μεγάλων αλλαγών, τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και οι οικογένειές τους, πρέπει να είναι στο προσκήνιο, διεκδικώντας το δικαίωμα στη ζωή με αξιοπρέπεια».

Η μετακίνηση προς και από το Ηράκλειο όσων συμμετέχουν στο συλλαλητήριο θα γίνει δωρεάν, με λεωφορείο που θα διαθέσει η Ε.Σ.Α.μεΑ.

Για δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το γραφείο του Συλλόγου Α.μεΑ., Γονέων & Φίλων Ιεράπετρας «Γεώργιος Σουργιαδάκης», ώρες 13.00-16.00, έως τις 23 Νοεμβρίου.

afisesinternetfinalkrhth-1
Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα