Την παραίτησή του στον Καμμένο υπέβαλλε ο Σγουρίδης

Την παραίτησή του στη διάθεση του Πάνου Καμμένου έθεσε ο Παναγιώτης Σγουρίδης, μετά το «άδειασμα» του προέδρου των ΑΝΕΛ, στις δηλώσεις του αντιπροέδρου του κόμματος περί θερμού επεισοδίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παραίτηση Σγουρίδη δεν έγινε δεκτή από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Σγουρίδης, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο ΘΕΜΑ, είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο η Συμφωνία των Πρεσπών να καθυστερήσει να έρθει προς κύρωση στη Βουλή. «Δεν ξέρω τι γεγονότα μπορεί να συμβούν. Μπορεί να υπάρξουν γεγονότα τα οποία να είναι απρόβλεπτα και να αναγκάσουν αυτή η Συμφωνία να μην έρθει ποτέ στο ελληνικό κοινοβούλιο και αυτό δεν έχει να κάνει με την εγχώρια πολιτική σκηνή», τόνισε, ενώ στην ερώτηση για το τι θα μπορούσε να συμβεί, απάντησε: «Ένα θερμό επεισόδιο. Το απεύχομαι αλλά όλα μπορούν να συμβούν».

Λίγες ώρες αργότερα ήρθε το «άδειασμα» από τον Πάνο Καμμένο, ο οποίος σε ανάρτησή του στο Twitter σημείωσε χαρακτηριστικά: «Οι θεωρίες φαντασίας περί δήθεν θερμών επεισοδίων ούτε βάση έχουν ούτε εξυπηρετούν την Ελλάδα . Είμαστε η πιο ασφαλής χώρα της περιοχής που σέβεται το διεθνές δίκαιο και τους κανόνες καλής γειτονίας. Καλή πρωτοχρονιά».

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα