Τηλεφωνική επικοινωνία Γεννηματά-Ανδρουλάκη: Ευχές για «καλό αγώνα» και έμφαση στην ενότητα

Η Φώφη Γεννηματά και ο Νίκος Ανδρουλάκης μίλησαν στο τηλέφωνο, ανταλλάσσοντας ευχές για έναν «καλό αγώνα» στον δεύτερο γύρο των εκλογών για τον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τηλεφώνημα μεταξύ των δύο νικητών του πρώτου γύρου έγινε περίπου στις 18.30 το απόγευμα της Δευτέρας. Οι δυο τους έδωσαν έμφαση στην ανάγκη να υπάρξει ενότητα στην παράταξη και μαζική συμμετοχή και στον δεύτερο γύρο, προκειμένου με αυτόν τον τρόπο να καταστεί σαφές προς πάσα κατεύθυνση ότι η Κεντροαριστερά επιστρέφει δυνατή.

Διαφωνίες για το ντιμπέιτ

Την ίδια στιγμή υπάρχουν διαφωνίες για το debate μεταξύ των δύο διεκδικητών της προεδρίας στο νέο φορέα.

Ειδικότερα, η επιτροπή Αλιβιζάτου οι εκπρόσωποι των υποψηφίων είχαν συμφωνήσει ότι θα υπάρξει μια τηλεμαχία ανάμεσα στους νικητές του πρώτου γύρου.

Ωστόσο, ο πρόεδρος της επιτροπής δεν εμφανίζεται διατεθειμένος να αναλάβει την ευθύνη διεξαγωγής του εν λόγω debate. Κατ’ αυτόν τον τρόπο το θέμα παραμένει σε εκκρεμότητα. Η μεριά της κας Γεννηματά δεν είναι αρνητική σε μια τηλεμαχία, ζητώντας ωστόσο να υπάρξουν κανόνες ώστε να μην εξελιχθεί σε αντιπαράθεση. Από τη μεριά του κ. Ανδρουλάκη, έχει σταλεί το μήνυμα ότι μια τηλεοπτική αναμέτρηση θα βοηθούσε τους υποστηρικτές του νέου φορέα.

Εφόσον υπάρξει κοινός τόπος συνεννόησης, το debate θα πραγματοποιηθεί Τετάρτη ή Πέμπτη.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα