Τετ α τετ Φ. Γεννηματά – Στ. Θεοδωράκη για να πέσουν οι τόνοι

Συνάντηση με τον επικεφαλής του Ποταμιού Στ. Θεοδωράκη είχε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, σε μια επιχείρηση να πέσουν οι τόνοι στο Κίνημα Αλλαγής, έπειτα και από την κρίση της περασμένης εβδομάδας όπου διαφώνησαν ανοιχτά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής, η συζήτηση κινήθηκε σε τρεις άξονες: τον εκλογικό νόμο, την συζήτηση στην Βουλή για την υπόθεση Νοvartis την ερχόμενη Παρασκευή αλλά και την προ ημερησίας συζήτηση την ερχόμενη Τετάρτη με πρωτοβουλία της Φώφης Γεννηματά για πρόωρες εκλογές.

Υπενθυμίζεται πως την προηγούμενη εβδομάδα, με αφορμή τις συχνές διαφωνίες σε μια σειρά θεμάτων στο εσωτερικό του ΚΙΝΑΛ, η Φ. Γεννηματά είχε δηλώσει πως τα παραπάνω φαινόμενα «αλλοιώνουν την εικόνα μας, θολώνουν το πολιτικό μας στίγμα και αντικειμενικά εξυπηρετούν τα σχέδια των πολιτικών μας αντιπάλων», στέλνοντας αυστηρό μήνυμα προς όσους ακολουθούν προσωπικές στρατηγικές.

Άμεση ήταν η απάντηση του Σταύρου Θεοδωράκη, ο οποίος είχε υπογραμμίσει πως «το Ποτάμι και ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν δέχονται εντολές από κανέναν».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα