«Ο Θεός να έχει καλά τον πνευματικό πατέρα όλης της Αφρικής», ευχήθηκε ο κ. Νάρκισσος για τον Αλεξανδρινό Προκαθήμενο, που πραγματοποιεί αυτές τις ημέρες επίσκεψη στο Κονγκό Μπραζαβίλ, ακολουθώντας μία παράδοση ετών, που θέλει να τελεί πάντοτε τη γιορτή του με το ποίμνιο της Αφρικής.
Μάλιστα, ο Μητροπολίτης Άκκρας, παρουσία και του Δ/ντή του Ιδιαιτέρου Γραφείου του Πατριάρχου π. Νικόδημου Τότκα και όλου του κλήρου, μετέφερε αντίστοιχα και τις ευχαριστίες του Προκαθήμενου του Δευτερόθρονου Πατριαρχείου προς όλη την παροικία, που έδωσε το δυναμικό «παρών» στην πανηγυρική θεία λειτουργία, παρουσία της Προέδρου του Συλλόγου Ελλήνων Επιστημόνων Αλεξανδρείας «Πτολεμαίος Α΄» κα Λιλίκα Θλιβίτου, του Προέδρου του Ελληνικού Εμπορικού Επιμελητηρίου Αλεξανδρείας κ. Βύρωνα Βαφειάδη, του Κοινοτικού Επιτρόπου Αλεξανδρείας κ. Δημήτρη Βαφειάδη και άλλων επισήμων.
«Ο Θεός να τού δίνει δύναμη να επιτελεί το ιεραποστολικό του έργο», κατέληξε ο Πατριαρχικός Επίτροπος Καΐρου, με τον αρχιμανδρίτη π. Παύλο Ιωσηφίδη να ψάλλει το “πολυχρόνιον” του Πατριάρχου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής Θεοδώρου Β΄.
Πηγή: ΑΠΕ