Τίγρης επιτίθεται σε γυναίκα και την κατασπαράζει (ΠΡΟΣΟΧΗ Σκληρές Εικόνες)

Τραγωδία σε ένα πάρκο για άγρια ζώα στην Κίνα, καθώς μία τίγρης επιτέθηκε σε γυναίκα που μόλις είχε βγει από το αυτοκίνητό της και την κατασπάραξε.

Συγκεκριμένα, μία οικογένεια διέσχιζε με το αυτοκίνητό της το πάρκο όταν μία ηλικιωμένη γυναίκα αποφάσισε -για άγνωστο λόγο- να κατέβει από το αμάξι.

Μια τίγρης που βρισκόταν κοντά, έτρεξε κατά πάνω της και αφού την έπιασε από τα πόδια, την τράβηξε προς το μέρος της και στη συνέχεια την κατασπάραξε, ενώ μια νεαρότερη κοπέλα (πιθανότατα κόρη της) που ήταν και αυτή στο αμάξι, προσπάθησε να τη βοηθήσει με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Έξω βγήκαν και ο άνδρας και το παιδί της νεαρής γυναίκας για να τις βοηθήσουν αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Όπως αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ, στο πάρκο υπάρχουν πολλές πινακίδες που υπενθυμίζουν στους επισκέπτες να μην βγαίνουν από τα αυτοκίνητά τους, ωστόσο οι δύο γυναίκες παράκουσαν, με αποτέλεσμα η μία να βρει τραγικό θάνατο και η άλλη να έχει υποστεί σοβαρά τραύματα.

Οι φύλακες του πάρκου, έσπευσαν όσον το δυνατόν ταχύτερα στο σημείο του συμβάντος, αλλά ήταν ήδη αργά. Μετά το τραγικό περιστατικό, το πάρκο έκλεισε για τους επισκέπτες.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα