Σ. Φάμελλος: Μείζον θέμα το προσφυγικό και η αξιολόγηση, όχι το λάθος του κ. Μουζάλα

famellos«Δεν υπάρχει καμία αλλαγή στη στάση της κυβέρνησης στο θέμα της ονομασίας της γείτονος χώρας και δεν υπάρχει καμία αλλαγή στη σθεναρή υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας έναντι των γειτόνων οι οποίοι δεν τηρούν τις διεθνείς συνθήκες» δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος το πρωί, στον ΑΝΤ1.

«Δεν υπάρχει κανένα θέμα αλλαγής στάσης της πολιτικής της χώρας αναφορικά με το όνομα. Η κυβέρνηση ξεκαθάρισε ότι χρησιμοποιεί το όνομα ΠΓΔΜ, καθώς και ο κ. Μουζάλας.” ξεκαθάρισε ο κ. Φάμελλος υπογραμμίζοντας ότι δεν ειπώθηκε σε επίσημη εκπροσώπηση της χώρας, σε κάποιο φόρουμ, υπουργών, ή διακρατική συνάντηση. “Ήταν λάθος και ζήτησε συγγνώμη».

Συνέχισε λέγοντας ότι «το προσφυγικό και η αξιολόγηση είναι σημαντικότερα ζητήματα» από το θέμα που δημιουργήθηκε με τον κ. Μουζάλα και πρόσθεσε ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια Σύνοδο Κορυφής για το προσφυγικό και ο κ. Μουζάλας έχει έναν «ευαίσθητο ρόλο» ενώ συμμετείχε και στην υπηρεσιακή κυβέρνηση. «Εφόσον ο κ. Καμμένος επιμένει θα πρέπει να λύσει το θέμα με τον πρωθυπουργό» είπε κλείνοντας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Μουζάλας όπως ο ίδιος ο Π. Τσίμας είχε πει “διαφημίζοντας” τη συνέντευξη με τον υπουργό στο βραδινό δελτίο του ΣΚΑΙ, ακόμα, κάτω από το κοστούμι και τη γραβάτα, τις λασπωμένες μπότες καθώς μόλις είχε επιστρέψει από την Ειδομένη που είχε επισκεφθεί με τον επίτροπο κ. Αβραμόπουλο.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα