Σ.Παπαδόπουλος: Να αλλάξει υπουργείο ο Καμμένος

Την άποψη ότι ο Πάνος Καμμένος θα πρέπει να αλλάξει υπουργείο εφόσον συνεχίζει να στηρίζει την κυβέρνηση, υποστηρίζει με αποκλειστική του δήλωση στην ιστοσελίδα eretikos.gr ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος.

Επισημαίνει ότι αυτό είναι αναγκαίο για να είναι ξεκάθαρη η εξωτερική πολιτική της χώρας, να μην υπάρχει αμφισημία και να μην στέλνονται λάθος μηνύματα στην Ευρώπη και γενικότερα στο εξωτερικό, όπως συνέβη με τις δηλώσεις που για τη συμφωνία των Πρεσπών και τα δείγματα Ατλαντισμού που έδωσε κατά το ταξείδι του στις ΗΠΑ .

Πιο συγκεκριμένα ο Σάκης Παπαδόπουλος δήλωσε ότι «Ο Πάνος Καμμένος εφόσον δηλώνει ότι συνεχίζει να στηρίζει την κυβερνητική πολιτική για την κάθαρση και την ανασυγκρότηση της χώρας, θα μπορούσε να αλλάξει υπουργείο».

Υπενθυμίζεται ότι ο Σάκης Παπαδόπουλος είναι από τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, που κατά την πρώτη μέρα της συνεδρίασης άσκησε αυστηρή κριτική στον Πάνο Καμμένο και στους ΑΝΕΛ και μεταξύ άλλων τόνισε: ««Με τον Πάνο Καμμένο να πάμε μέχρι τον Οκτώβρη δεν μπορούμε, με την πολιτική των ΑΝΕΛ μετά το άδειασμα που έκανε στον Αλέξη Τσίπρα, είναι ένα ζήτημα χοντροκομμένο. Δεν μπορούμε να μιλάμε για πολιτική συμμαχιών και με τον Σπύρο Δανέλλη και με τον Κώστα Κατσίκη. Όταν καταγγέλλουμε τη ΝΔ για εθνικολαϊκισμό, δεν μπορούμε να μη βλέπουμε τον εθνικολαϊκισμό του γείτονα και του συνεταίρου».

πηγή  eretikos.gr

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα