Site icon The Indicator

Σ.Λεουτσάκος:«H επιστροφή σε εθνικό νόμισμα είναι μονόδρομος»(Video)

Åðåîåñãáóßá êáé åîÝôáóç ôïõ ó÷åäßïõ íüìïõ "ÌÝôñá ãéá ôçí áíáêïýöéóç ôùí ÁìåÁ, ôçí áðëïðïßçóç ôçò ëåéôïõñãßáò ôùí ÊÝíôñùí Ðéóôïðïßçóçò Áíáðçñßáò (ÊÅ.Ð.Á.), ôçí êáôáðïëÝìçóç ôçò åéóöïñïäéáöõãÞò êáé óõíáöÞ áóöáëéóôéêÜ æçôÞìáôá", óôçí ÅðéôñïðÞ Êïéíùíéêþí ÕðïèÝóåùí ôçò ÂïõëÞò, ôçí ôñßôç 23 Éïõíßïõ 2015. (EUROKINISSI/ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)

Λίγες ώρες πριν πραγματοποιηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση και ψήφιση του νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα μέτρα που έχουν συμφωνηθεί στην τελευταία Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες,ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Λεουτσάκος δήλωσε ότι αυτή η συμφωνία ήρθε με εκβιαστικό τρόπο από τους εταίρους και ζήτησε από την κυβέρνηση να αρνηθεί “τους χυδαίους εκβιασμούς και να μην δεχτεί να έρθει αυτή η συμφωνία στο κοινοβούλιο”.

Νωρίτερα στον ΣΚΑΙ ο κ.Λεουτσάκος τόνισε ότι «η επιστροφή σε εθνικό νόμισμα είναι μονόδρομος»  και στην ερώτηση αν μετά το «όχι» του στο νομοσχέδιο αφήσει και την έδρα του, ο βουλευτής απάντησε: «Η έδρα ανήκει στο κόμμα. Το κόμμα είμαστε εμείς και θα υπερασπιστούμε τις θέσεις μας».

Exit mobile version