Σ.Δανέλλης: Υπάρχουν ανοιχτοί δίαυλοι με τη ΝΔ μεταξύ Ποταμιού και ΝΔ 

Τέλος στα σενάρια που τον θέλουν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ βάζει ο ανεξάρτητος -πλέον- βουλευτής Σπύρος Δανέλλης, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για τη στάση που κρατά το πρώην κόμμα του στη Συμφωνία των Πρεσπων.

«Δεν θα με δείτε στην κυβέρνηση στον ανασχηματισμό ούτε στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ» ο κ. Δανέλλης μιλώντας στον News24/7.

«Στη ζωή μου έχω μάθει να ακολουθώ τη συνείδησή μου. Αυτό έχει κόστος. Προσπαθώ να μιλάω πολιτικά. Το Ποτάμι, που θα μπορούσε να είναι πολύ χρήσιμο ως εξισορροπητικός αντιτοξικός παράγοντας στην πολιτική ζωή, δεν μπόρεσε να διαχειριστεί αυτή την ευκαιρία και τώρα είναι σε αποδρομή. Ήδη από το συνέδριο είχα διαχωρίσει τη θέση μου λέγοντας ότι οποιαδήποτε συνεργασία με τη ΝΔ δεν με αφορά», σημείωσε στη συνέχεια ο ανεξάρτητος βουλευτής.

Στα σχόλια περί «γυρολόγου» απάντησε ότι «ένας τυχοδιώκτης πολιτικός έχει συμφέρον να τα βρει με την ανερχόμενη πολιτική δύναμη, δηλαδή με τη ΝΔ, εγώ έκανα το ακριβώς αντίθετο. Υπάρχουν ανοιχτοί δίαυλοι μεταξύ Ποταμιού και ΝΔ και ασκείται πίεση ακόμη και για προεκλογική σύμπραξη».

«Πιστεύω ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης θα μείνει σταθερός υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών», κατέληξε χαρακτηριστικά.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα