Σύριζα: Η ΝΔ, Μετά τους χαμηλοσυνταξιούχους αρνείται να ενισχυθούν και οικογένειες με παιδιά

Απάντηση εξέδωσε το Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωση της ΝΔ:

Η ΝΔ ενοχλήθηκε από τον σχεδιασμό της κυβέρνησης να ενισχυθούν τα επιδόματα στις οικογένειες με ένα και δύο παιδιά -πέραν των οικογενειών με τρία παιδιά.

Μετά τους χαμηλοσυνταξιούχους η ΝΔ αρνείται να ενισχυθούν και οικογένειες με παιδιά. Μοναδικό της επιχείρημα, για άλλη μια φορά, η ύβρις κατά του πρωθυπουργού και πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανακοίνωση της ΝΔ:

“Ο κ. Τσίπρας υποσχέθηκε σήμερα ενίσχυση για το πρώτο και δεύτερο παιδί. Είτε δεν ξέρει τι γίνεται, είτε προσπαθεί, άλλη μια φορά, να εξαπατήσει. Ας μάθει, λοιπόν, ότι η προηγούμενη κυβέρνηση θέσπισε και εφάρμοσε από την 1.1.2013 δύο επιδόματα για τις οικογένειες με εξαρτώμενα παιδιά.

α) Με τον Νόμο 4093/2012 το Ενιαίο Επίδομα Στήριξης Τέκνων, το οποίο χορηγείται σε όλες τις οικογένειες που έχουν από ένα εξαρτώμενο παιδί και άνω, με βάση το ισοδύναμο εισόδημα και την εισοδηματική κατηγορία.

β) Με τον Νόμο 4141/2013 το Ειδικό Επίδομα Τρίτεκνων και Πολύτεκνων Οικογενειών, το οποίο χορηγείται στις οικογένειες με τρία και άνω εξαρτώμενα παιδιά, με βάση εισοδηματικό κριτήριο.

Τελικά και άσχετος και ψεύτης ο κ. Τσίπρας».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα