Σχέδιο ανασυγκρότησης των δομών του ΥΠΟΙΚ ανακοίνωσε ο Αλεξιάδης

αρχείο λήψης (3)Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφωνας Αλεξιάδης ανακοίνωσε στη Βουλή την ανασυγκρότηση δομών του υπουργείου Οικονομικών προκειμένου να μην χρειάζεται η αυτοπρόσωπη παρουσία του πολίτη.

Συγκεκριμένα,πρόκειται για ένα επιχειρησιακό σχέδιο ανασυγκρότησης των δομών του υπουργείου «ώστε να μπορεί ο πολίτης να εξυπηρετηθεί είτε μέσω τηλεφωνικών κέντρων είτε με το διαδίκτυο είτε μέσω λογιστών», είπε και πρόσθεσε: «δεν μπορεί να ταλαιπωρούμε τον πολίτη, πρέπει να τον εξυπηρετούμε».

«Εξετάζουμε την δημιουργία υποδομών είτε με τη μορφή ΓΕΦ (Γραφείο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων) είτε μικρών ΔΟΥ. Δεν θα επιβαρύνει το Δημόσιο γιατί οι δήμοι παραχωρούν τους χώρους αυτούς και δεν θα πληρώνει το Δημόσιο ενοίκιο», υπογράμμισε ο αναπληρωτής υπουργός απαντώντας σε ερώτηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ  Κατερίνας Ιγγλέζη για την δημιουργία ΓΕΦ στην Ιερισσό Χαλκιδικής που είναι η πρωτεύουσα του Δήμου Αριστοτέλη.

«Είμαι σε δύσκολη θέση όταν μαθαίνω ότι ένας πολίτης από τη Μήλο πρέπει να έρθει στον Πειραιά για να πάρει τις πινακίδες του αυτοκινήτου του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τρ. Αλεξιάδης.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα