Site icon The Indicator

Σφοδρή επίθεση των «Νέων» στην κυβέρνηση

Μετωπική επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει στο σημερινό της φύλλο (28/8) η εφημερίδα «Τα Νέα», μετά την καταδρομική επίθεση στα πρώην γραφεία του ΔΟΛ, η οποία όπως φαίνεται αποτέλεσε την αιτιολογία για ακόμη μία επίθεση στο Μαξίμου από τον όμιλο Λαμπράκη.

Με πρωτοσέλιδο στο οποίο διαμηνύει ότι «δεν φοβόμαστε, δεν φιμωνόμαστε», αλλά και κύριο άρθρο με τίτλο «η κυβέρνηση πνίγηκε στον Ρουβίκωνα», η εφημερίδα του συγκροτήματος Λαμπράκη ανοίγει πλέον μέτωπο με το Μαξίμου, κατηγορώντας το ουσιαστικά για υπόθαλψη τρομοκρατών, ενώ βρίσκει και ευκαιρία να επιτεθεί στο Μαξίμου για πολλά άλλα, μεταξύ άλλων και για το ότι δημοσιογράφοι στοχοποιούνται από τον αναρχικό χώρο.

«Στο γραφείο του πρωθυπουργού συμπεριφέρονται ωσάν να γνωρίζουν ποιοι είναι οι κρυμμένοι πίσω από κουκούλες τραμπούκοι που επιτέθηκαν εναντίον ενός συγκροτήματος ΜΜΕ το οποίο συχνά ασκεί κριτική στην κυβέρνηση», «η κυβέρνηση απλώς παρακολουθεί την τραμπούκικη επίθεση ενός σκοτεινού παρακράτους κατά ενός δημοσιογραφικού οργανισμού και κατ’ επέκταση κατά της ελευθερίας του Τύπου. Και επιχαίρει για αυτή», «κατά το παρελθόν ο ΣΥΡΙΖΑ ανέχτηκε, αν δεν υπέθαλψε, βίαιες ενέργειες κατά δημοσιογράφων και ΜΜΕ που του ασκούσαν κριτική. Χάρη σε θεαματικές ενέργειες ενός παρακράτους ατιμώρητων μπαχαλάκηδων χτυπήθηκαν ή προπηλακίστηκαν δημοσίως και δημοσιογράφοι, ενώ συχνά στο ίντερνετ ή σε μεγάλης έκτασης αφισοκολλήσεις, δημοσιογράφοι παρουσιάζονται ως εχθροί του λαού».

Αυτές είναι μεταξύ άλλων κάποιες από τις εκφράσεις που χρησιμοποίησε στο δισέλιδο «αφιέρωμά» της η εφημερίδα, για να επιτεθεί στην κυβέρνηση.

Exit mobile version