Σφοδρή επίθεση στη ΝΔ εξαπέλυσε ο Ν.Παππάς

Σφοδρή επίθεση στη ΝΔ εξαπέλυσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς για την στάση που κρατά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην τροπολογία για το εφάπαξ επίδομα.

“Καλά Χριστούγεννα και καλή τύχη στους βουλευτές της ΝΔ στις γιορτές όταν θα βρουν τους συνταξιούχους και θα τους εξηγήσουν τι ψήφισαν σήμερα” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Παππάς απευθυνόμενος στα “γαλάζια” έδρανα, κλείνοντας την τοποθέτηση του στη Βουλή.

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής επιτέθηκε στη ΝΔ λέγοντας ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτεύσης συντάσσεται με τις πιο ακραίες δυνάμεις της Ευρώπης που υποστηρίζουν την λιτότητα. “Η στράτευση της ΝΔ στο “Mένουμε Ευρώπη” είναι για να μείνει η Ευρώπη ως έχει. Να μείνει η Ευρώπη της λιτότητας” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Παππάς, “καρφώνοντας” παράλληλα τον Β. Σόιμπλε και το Βερολίνο. “Χαιρετίζουμε τη δήλωση Ολάντ” είπε ο Νίκος Παππάς καθώς αναφέρθηκε στην στήριξη που παρείχε ο Γάλλος πρόεδρος υπέρ τις Ελλάδος και παράλληλα επικρότησε τόσο τη στάση του επικεφαλής της ευρωομάδας των Σοσιαλιστών Τζιάνι Πιτέλα όσο και την στάση του επίτροπου Οικονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί που δήλωσε ότι δεν κινδυνεύει η διαπραγμάτευση από το έκτακτο βοήθημα, αλλά και τη δήλωση του Γάλλου υπουργού Οικονομικών Μισέλ Σαπέν, ο οποίος δήλωσε ότι η απόφαση του Eurogroup για το ελληνικό χρέος ήταν άνευ όρων.

Ο Νίκος Παππάς καλωσόρισε τη θετική στάση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του ΚΚΕ αναφορικά με την επίμαχη τροπολογία και επικρότησε τη δήλωση που έκανε η Φώφη Γεννηματά από τις Βρυξέλλες πως η πολιτική Σόιμπλε είναι ενάντια στον ελληνικό λαό.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα