ΣΥΡΙΖΑ: Ιδού η πραγματική στάση της ΝΔ απέναντι στον Δήμαρχο Ωραιοκάστρου

a98212d644d10c8c7b938fd6ef04feb3_l«Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι η αθρόα προσέλευση τόσων στελεχών της ΝΔ στο πλευρό του Δημάρχου ήταν τυχαία και αυθόρμητη, ούτε ότι δεν ήταν σε γνώση του κ. Μητσοτάκη», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, αναφερόμενη στη «φιλική συνάντηση» στελεχών της ΝΔ, ανάμεσά τους ο Μάκης Βορίδης, με τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του γρ. Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ:

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, δήμαρχοι, πολιτευτές αλλά και δυο βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Βορίδης,     συντονιστής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της αξιωματικής αντιπολίτευσης, και ο κ. Κυριαζίδης, είχαν «φιλική συνάντηση» μετά γεύματος με τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου, κ. Γοβότση.  Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι  η αθρόα προσέλευση τόσων  στελεχών της ΝΔ στο πλευρό του Δημάρχου ήταν τυχαία και αυθόρμητη, ούτε ότι δεν ήταν σε γνώση του κ. Μητσοτάκη.

Η συγκεκριμένη συνάντηση, η οποία ήταν δημόσια και απαθανατίστηκε μάλιστα από φωτογράφους, είναι αδιάψευστος μάρτυρας της έμπρακτης συμπαράστασης της ΝΔ  απέναντι στον κ. Γοβότση, του οποίου η συμπεριφορά και οι δημόσιες και επαναλαμβανόμενες ακραίες και ρατσιστικές δηλώσεις έχουν ήδη γίνει αντικείμενο εισαγγελικής παρέμβασης.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα