ΣΥΡΙΖΑ: Ένοχη σιωπή της ΝΔ και του Κυρ. Μητσοτάκη για τον «Κήρυκα Χανίων»

syriza-simaia1436778772Το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει την ένοχη σιωπή της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον «Κήρυκα Χανίων»

Η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις εξηγήσεις του κ. Κωνσταντίνου Μητσοτάκη για τον «Κήρυκα Χανίων»
Με όλο τον σεβασμό απέναντι στον επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ, κ. Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, υπενθυμίζουμε ότι η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόταν στον νυν πρόεδρο της ΝΔ, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος, σύμφωνα με το Πόθεν Έσχες του φέρεται ως μέτοχος της εταιρίας «Κήρυξ ΑΕ».

Η συγκεκριμένη εταιρία, σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην Εξεταστική της Βουλής, το 2005 έλαβε δάνειο ύψους 300.000 ευρώ από την Τράπεζα Πειραιώς, διάρκειας 2 ετών, το οποίο δεν αποπληρώθηκε ποτέ. Δέκα χρόνια μετά, μόλις τον Δεκέμβριο του 2015, η τράπεζα προχώρησε στην καταγγελία του συγκεκριμένου δανείου, καθώς δεν είχε εισπράξει ούτε 1 ευρώ.

Ως προς αυτό, ουδεμία διάψευση, ούτε από την παρέμβαση του κ. Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ούτε, φυσικά, από τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ, που εδώ και 24 ώρες σιωπούν.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα