Συνεχίζουν την απεργία τους οι υπάλληλοι στο ΝΑΤ

0196344001452281849

Στάση εργασίας από τις 11 το πρωΐ μέχρι το τέλος του ωραρίου πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στο ΝΑΤ, όπως αποφάσισε το ΔΣ της Πανελληνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Εμπορικής Ναυτιλίας την Παρασκευή το πρωΐ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

Το ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Εμπορικής Ναυτιλίας συνεδρίασε σήμερα 5/2/2016 με μοναδικό θέμα συζήτησης την αξιολόγηση των μέχρι σήμερα απεργιακών κινητοποιήσεων και τον περαιτέρω σχεδιασμό της δράσης μας κατά της διάλυσης του ΝΑΤ που επιχειρείται με το Σχέδιο Νόμου για το νέο Σύστημα της Κοινωνικής Ασφάλισης που προωθεί η κυβέρνηση.

Κατά τη συνεδρίαση διαπιστώθηκε η απόλυτη επιτυχία των έως σήμερα απεργιακών κινητοποιήσεων και αποφασίστηκε η συνέχιση τους, καθώς η Κυβέρνηση  εξακολουθεί να επιμένει στην ενσωμάτωση του ΝΑΤ στον Ενιαίο Φορέα, αδιαφορώντας για τις ολέθριες συνέπειες στη λειτουργία του ασφαλιστικού συστήματος των ναυτικών.

Το ΔΣ της ΠΟΥΕΝ συγκεκριμένα αποφάσισε και προκηρύσσει στάση εργασίας την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016 από τις 11.00π.μ. έως πέρας ωραρίου για τους υπαλλήλους του ΝΑΤ.
Καλούμε τους εν ενεργεία και συνταξιούχους ναυτικούς να συμπαρασταθούν στον αγώνα μας για να αποτρέψουμε όλοι μαζί τα σχέδια της κυβέρνησης για τον ασφαλιστικό αρμαγεδώνα.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα