Συνεχίζουν να καίνε οι φωτιές σε Μαραθώνα και Αρκαδία

Πυρκαγιά σε πολλαπλά μέτωπα ξέσπασαν την Τετάρτη σε ολόκληρη την Ελλάδα, με τις περισσότερες από αυτές να έχουν πλέον τεθεί υπό έλεγχο.

Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Δικαστικά Μαραθώνα

Έπειτα από ολονύχτια μάχη των πυροσβεστικών δυνάμεων με τις φλόγες και τους δυνατούς ανέμους, οριοθετήθηκε πλέον η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, σε δασική έκταση στα Δικαστικά Μαραθώνα, κοντά σε κατοικημένη περιοχή.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν υπάρχει κίνδυνος για κατοικημένη περιοχή, ενώ σημειώνεται ότι αυτή την ώρα επιχειρούν στο σημείο 24 πυροσβέστες με 8 οχήματα.

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στην περιοχή του Αράξου

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην περιοχή του Αράξου, στη δυτική Αχαΐα. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν να περιορίσουν την φωτιά γύρω από την λίμνη Πρόκοπου, ώστε να μην απειληθεί το δάσος της Στροφυλιάς.

Το έργο των πυροσβεστών δυσκόλευαν, οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή. Πάντως, εξακολουθούν να επιχειρούν στο σημείο ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, προκειμένου να θέσουν υπό πλήρη έλεγχο την φωτιά.

Συνεχίζει να καίει η πυρκαγιά στα Λουτρά Αρκαδίας

Και στα Λουτρά Αρκαδίας εκδηλώθηκε πυρκαγιά κατά τη διάρκεια της νύχτας. Στη δασική περιοχή που φλέγεται επιχειρούν 30 πυροσβέστες, με 12 οχήματα και 12 άτομα πεζοπόρο τμήμα.

Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στην Κεφαλονιά

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε και η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή Ζόλα της Κεφαλονιάς. Για λόγους ασφαλείας εκκενώθηκαν μερικά σπίτια στο βόρειο τμήμα του χωριού Ζόλα, ενώ με εντολή της Αστυνομίας απομακρύνθηκαν από το χωριό όλα τα αυτοκίνητα.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα