Συνελήφθη ο 58χρονος δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη – Τη σκότωσε για πέντε ευρώ 

Για πέντε ευρώ σκότωσε την 32χρονη εφοριακό Δώρα Ζέμπερη, ο 58χρονος, αρμενικής καταγωγής, Εμμανουήλ Γ. Εσ. που είχε γεννηθεί και κινείτο στη Νέα Ιωνία, στην οδό Ελλησπόντου, και είχε αλλεπάλληλες φορές οδηγηθεί στο Αυτόφωρο για υποθέσεις ναρκωτικών και κλοπών.

Ο 58χρονος δολοφόνησε την 32χρονη, πριν από 20 ημέρες, στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών στη Ριζούπολη. Ήταν κρατούμενος στις φυλακές Χαλκίδας και μάλιστα σε σωματικό έλεγχό του από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ στη Χαλκίδας είχε βρεθεί στην κατοχή του ποσότητα ηρωίνης.

Σύμφωνα με το Βήμα, η ΕΛ.ΑΣ έφθασε στα ίχνη του, ύστερα από νεώτερο στίγμα που εξέπεμψε η συσκευή του κινητού της άτυχης εφοριακού, σε καταστήματα κινητής τηλεφωνίας της οδού Γερανίου και Μενάνδρου και το οποίο εντοπίσθηκε από ειδική φορητή συσκευή της ΕΛ.ΑΣ προ μερικών ημερών.

Ο καταστηματάρχης έβαλε στην συσκευή του κινητού της άτυχης εφοριακού νέα κάρτα SIM και το ενεργοποίησε προκειμένου να το πουλήσει.

Οι αξιωματικοί, με βάση τον αριθμό του κινητού της 32χρονης, ήξεραν τον κωδικό ΙΜΕΙ της συσκευής και έτσι εντόπισαν τη νέα κάρτα SIM που τοποθετήθηκε στη συσκευή και που ακριβώς αυτή ενεργοποιήθηκε. Ακόμη γενετικό υλικό φέρεται να βρέθηκε σε χαρτιά, πιθανόν χαρτοπετσέτες, που πέταξε ο δράστης μετά το στυγερό έγκλημα.

Η ομολογία του

«Είδα το κινητό της. Θα το έπαιρνα να το πουλήσω για να πάρω τη δόση μου. Αντέδρασε, με χτύπησε και προσπάθησε να διαφύγει. Τότε θόλωσα. Έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την χτυπάω. Φοβήθηκα μην με πιάσουν. Πήρα την τσάντα και το κινητό. Μετά πήδηξα τον μαντρότοιχο και με το μηχανάκι πήγα στην Ομόνοια για να πουλήσω το κινητό. Έχω κάνει ληστείες σε άλλα νεκροταφεία, σε αυτό πήγαινα πρώτη φορά» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, ο δράστης της άγριας δολοφονίας.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα