Συνεδρίαση Υπουργικού Συμβουλίου- στόχοι και σχέδια για το επόμενο διάστημα

αρχείο λήψης (1)

Σήμερα στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί το πρώτο Υπουργικό Συμβούλιο όπου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να περιγράψει τους στόχους  της κυβέρνησης για το επόμενο διάστημα .Ο πρωθυπουργός θα ζητήσει από τους υπουργούς εντατική δουλειά και προσήλωση στην εφαρμογή των υποχρεώσεων που προβλέπει η συμφωνία με τους δανειστές, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί με επιτυχία η πρώτη αξιολόγηση και να ανοίξει ο δρόμος για τη διαπραγμάτευση για το χρέος.

Σύμφωνα με τα Νέα, ο Αλέξης Τσίπρας επιδιώκει αλλαγή της ατζέντας προκειμένου να κλείσει το θέμα με τον Δημήτρη Καμμένο και να σταματήσει ο θόρυβος αναφορικά με τη σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου.
Πάντως, κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ θα επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς μετά την επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα από τη Νέα Υόρκη την ερχόμενη εβδομάδα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο είτε θα αρχίσει η συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων είτε θα συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος προκειμένου να οριστεί το χρονοδιάγραμμα για τις συνεδριακές διαδικασίες.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα